Atelier

20 de ani de experiență!

Tradiție, calitate, pasiune pentru modă

Casa de Modă MIREASA a fost înfiinţată în anul 1991. Pasiunea pentru creaţia  vestimentară pentru mirese a determinat-o pe Maricica Rotaru să deschidă această casă de modă, care s-a lansat cu paşi mici dar siguri în lumea strălucitoare a modei.

Atelierul de creaţie al Casei de Modă MIREASA produce creaţii unicat şi serie mică pentru mirese şi vestimentaţii de lux pentru ocazii speciale.

Stilul unic al Casei de Modă MIREASA prin creaţiile proprii, este un stil plin de feminitate, senzualitate şi glamour, un stil ce scoate la suprafaţă mica prinţesă ce se află în sufletul fiecărei femei.

Creaţiile noastre sunt din: tull, satin, tafta, chantily, broderie, dantelă, cristale, muslina, mătase, perle, voal.

Toate creaţiile sunt simbolul eleganţei şi simbolizează într-o combinaţie desăvârşită magia, unicitatea şi frumuseţea fiecărei femei.

Strălucitoare, senzuală, diafană, preţioasă, feminină, exclusivă, elegantă, sunt câteva din atributele femeii în viziunea Casei de Modă MIREASA.
Douăzeci de ani de creaţie ne recomandă, crează-ţi rochia visată împreună cu noi!

Casa de Modă MIREASA – o lecţie de stil unde descoperi o varietate încântătoare şi posibilităţi de creaţie multiple pentru cele mai noi modele de rochii de mireasă.

Comentariile nu sunt permise.