Aranjamente flori naturale

Florile creeaza o atmosfera deosebita in orice imprejurare. Aranjamentele din flori naturale, create cu grija si pricepere de specialistii nostri, transforma orice eveniment intr-o placere deplina! Suntem pasionati de crearea aranjamentelor florale pentru orice ocazii deosebite: nunti, botezuri, aniversari sau evenimente corporate. Natura este minunata! Aducem un strop de natura acolo unde va doriti!

Aranjamente florale – pot defini stilul evenimentelor prin alegerea bine făcută corespunzătoare locaţiei. Vă punem la dispoziţie decoruri florale pentru masa mirilor, mesele invitaţilor, decoruri florale ce delimitează spaţii, pentru cununia religioasă în biserică, pentru maşini, lumânări de cununie sau de botez şi pentru tort. Aranjate pe vas de sticlă, fier forjat, rame, vase de ceramică, aranjamentele florale oferă un plus de rafinament şi eleganţă nunţii.
De asemenea, buchetul de mireasă, buchetul naşei şi cele ale domnişoarelor de onoare se realizează în funcţie de preferinţe, ţinută şi tema nunţii.
Cocardele din flori naturale sunt nelipsite pentru o nuntă cu stil. Acestea dau o notă de prospeţime şi eleganţă pentru eveniment.
Aranjamente florale pentru aniversări şi ocazii speciale sunt realizate de designerul nostru florist specializat în Olanda prin cursuri de floristică.